Foljet

*Folje treshe do të thotë ‘folje prej tri shkronjash (thuleethijj)’ dhe folje katërshe do të thotë ‘folje prej katër shkronjash (rubeeijj)’

Foljet treshe nga kapitulli i parë – dhe zgjedhimi i tyre

Foljet treshe nga kapitulli i dytë

Foljet treshe nga kapitulli i tretë

Foljet treshe nga kapitulli i katërt

Foljet treshe nga kapitulli i pestë

Foljet treshe nga kapitulli i gjashtë

Foljet katërshe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s