Kur’an

بسم الله الرحمن الرحيم

Më poshtë i keni disa faqe të dobishme për leximin, dëgjimin dhe mësimin e Kuranit me mundësi të ndryshme. Mund ta zgjidhni lexuesin e dëshiruar, përkthimin në gjuhën e dëshiruar, përsëritjen e ajeteve apo grupeve të ajeteve apo edhe sureve sa herë të dëshironi.

Ua rekomandojmë këtë lexues, i cili gjithashtu preferohet nga mësues të kalifikuar të Kuranit:

-Mahmoud Khalil Al Husary

Disa nga Uebfaqet e dobishme:

http://recitethequran.com/?Nav=1 

http://allahsquran.com/

http://houseofquran.com/

http://quran.ksu.edu.sa

http://tanzil.net

 

***

Disa artikuj rreth Kuranit:

(së shpejti inshaAllaah)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s