Qëllimi i këtij blogu

بسم الله الرحمن الرحيم

I vetmi prej të Cilit kërkojmë ndihmë në çdo gjë që bëjmë, duke e përmendur emrin e Tij për të kërkuar mirësitë dhe bekimet e Tij, është Allahu (i Vetmi që meriton të adhurohet), mëshira e të Cilit është e gjerë, i Cili mëshirën e Tij ia jep kujt të dojë.

Ky blog është hapur për t’i përmbledhur videot dhe shënimet e kursit të gjuhës arabe. 

Mësimi mbahet vetëm një herë në javë (çdo të diele) me kohëzgjatje prej tre orësh, duke filluar nga ora 10:00, në qendrën “Udhëzimi” në Prishtinë. Ligjëron Lulzim Perçuku.

Vëllezërit mund të prezantojnë në qendër për t’i ndjekur mësimet, ndërsa motrat mund t’i dëgjojnë vetëm në shtëpi, meqë ato do të transmetohen live këtu: http://www.udhezimi.com/?page_id=2425

Ju ftojmë të gjithëve ta shfrytëzoni këtë mundësi dhe të vini të mësoni, si dhe ta shpërndani lajmin tek të tjerët.

Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në email adresën:  qendraudhëzimi@gmail.com

Allahu na dhëntë sukses të gjithëve!

Advertisements

2 thoughts on “Qëllimi i këtij blogu

  • Esselamu alejkum,

   Ne kete blog, shkoni tek Sarf / Morfologji – Niveli i parë dhe dëgjojini mësimet e deritanishme (1 deri 11), dhe pastaj fillo të prezantosh çdo të dielë nga ora 10 në Qendrën Udhëzimi në Prishtinë, ku mbahet mësimi. Kështu, do të shkosh paralel me grupin.

   Përcjelle këtë blog për çdo risi.

   Gjithashtu, i keni shënimet nga të cilat mund të shërbeheni.

   Allahu ju shpërbleftë!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s